נשים, אימהות, הפוסט הזה במיוחד בשבילכן,
אנחנו מאד שונות אחת מהשניה, אבל מדי פעם מגיעות אלי נשים מהסוג של “סופר וומן”
נשים שמהבוקר ועד שהולכות לישון הן עסוקות כל דקה!
בבוקר הן מכינות את הילדים לגן ולבית הספר – לרוב לבד. בעבודה הן חלומו של כל מעסיק, הכל מתקתק וקורה בזמן, ובאופן מושלם. אחרי הצהרים הן אמא שמשקיעה בילדים, לשחק איתם, לעזור בשיעורי בית, להסיע לחוגים, וכמובן ארוחה בריאה תוצרת בית… ובערב מקלחות ו.. הילדים במיטה? מיד צריך לסדר את הבית, לנקות, לשים כביסות, לקפל בגדים, כי מי יעשה את זה ואיך יהיו בגדים למחר?
זה מוכר לך?
הבית מחייב ויש המון מטלות. ובד”כ זה עושה לך טוב להיות עסוקות. כשאת מצליחה גם לדחוף איזה פעילות גופנית, ריקוד או ריצה, זה אפילו עוד יותר טוב. אבל… בסוף ההרגשה היא שאת תקרסי תחת העומס.
כן, את מבינה שצריך לשבת קצת לנוח. אבל איך? יש כל כך הרבה לעשות! מי יעשה את זה? ומחר יש את המטלות של מחר.
נגמרה האנרגיה. את עייפה. אין לך יותר אנרגיה לתת. ואז מה יקרה לבית? למשפחה? עד עכשיו עזרת לכולם. ומתי יעזרו לך? מתי? אבל הם, הסביבה עסוקים בשלהם.
יקרה, פגשתי כמה נשים כאלה. תתקשרי. 050-2070766 הומאופתיה יכולה לעזור!
התגובות שלכם בפייסבוק: